Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Werken In Johannesburg

Wil jij graag meer van de wereld zien en durf je de uitdaging aan te gaan? Wat dacht je ervan om een internationale carrière te starten door te gaan werken in Johannesburg. Het werken in Johannesburg biedt je de ultieme kans om het indrukwekkende Zuid-Afrika te ontdekken!

Bezienswaardigheden Johannesburg
De Maboneng is de meest levendige wijk van Johannesburg met trendy eettentjes, Street art en schattige boetiekjes. Deze wijk is afgelopen jaren omgetoverd tot een culturele broedplaats. Ook Johannesburg heeft een groot township genaamd Soweto, welke zeker het bezoeken waard is. Zoals in alle grote steden geldt; gebruik je gezonde verstand. Bezoek daarnaast ook het indrukwekkende Apartheidsmuseum in de wijk Booyens.

Eten en drinken Johannesburg
Op zaterdagen na het werken in Johannesburg kun je heerlijk eten op de neighbourgoods market, je vindt er 3 etalages lekkernijen. Daarnaast kun je er genieten van live muziek wat een ware belevenis is in Zuid-Afrika. Wil er lekker even tussen uit na het werken in Johannesburg ontdek dan de charme van de uitgaanswijk Melville. Natuurlijk kan een heerlijk wijntje bij zonsondergang niet ontbreken tijdens het werken Zuid-Afrika.

Rondom Johannesburg
Het mooie van werken in Zuid-Afrika is dat het je de kans biedt om meer van dit land te ontdekken! Johannesburg ligt naast de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika namelijk Pretoria, welke ook zeker het bezoeken waard is. Pretoria is prachtig, kleurrijk en een zeer sfeervol plekje. Naast het werken in Johannesburg kan een bezoek aan het Kruger National Park niet ontbreken. Ontdek de ware schoonheid van Zuid-Afrika en spot de volledige Big Five (olifant, neushoorn, leeuw, buffel én het luipaard). Voel de spanning van deze indrukkende wilde dieren. 
 
Wil jij graag werken in het buitenland en ben je op zoek naar een levensveranderend avontuur? Bekijk dan snel al onze beschikbare vacatures in Johannesburg.