Op zoek naar personeel?
Wij helpen je!

Vind en selecteer de beste kandidaten voor jouw vacatures in het buitenland. Wij geloven erin dat mensen het verschil maken. Bij Yobbers hebben we meer dan 85.000 avonturiers met verschillende nationaliteiten en talen beschikbaar, allemaal op zoek naar een baan in het buitenland.

85.000+
Werkzoekenden
1.000.000
Bereik op social media
120+
Plaatsingen per maand

Ons proces

Stap-voor-stap

1. Samenwerken!

Het proces is heel eenvoudig. Vul het contactformulier hieronder in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden voor een vacature en het wervingsproces met je door te nemen.

2. Wij doen het werk voor je

Het wervingsproces kan beginnen. Wij delen je vacature met de 85.000 werkzoekenden op ons job platform. Daarnaast delen we jouw vacatures op onze Social Media kanalen. Onze kracht ligt in het feit dat we iedere week meer dan een miljoen mensen bereiken!

3. Happy new Yob(ber)!

Wij genereren de kandidaten en voeren eventueel een pre-screening proces uit. Met de juiste informatie helpen wij elke kandidaat gedurende het gehele traject. Hiermee vind jij de perfecte match voor jouw bedrijf! Al meer dan 5000 happy Yobbers werken in het buitenland via ons. Neem contact op voor meer informatie!

Een kleine selectie

Geweldige bedrijven waar wij mee samenwerken

Neem contact met ons op
0